ΠΡΟΦΙΛ

shop

STATHIS CERAMICA

 

Η εταιρία Στάθης Ιδρύθηκε το 1985 στην Καρίτσα Πιερίας από τον κ. Στάθη Ιωάννη και δραστηριοποιείται στην πώληση ειδών για το Μπάνιο και το Δάπεδο. Την τελευταία εικοσιπενταετία αναρριχήθηκε στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου των Ειδών Υγιεινής & Πλακιδίων στην Βόρεια Ελλάδα και καθιερώθηκε στη συνείδηση του καταναλωτή ως συνώνυμο της ποιότητας και της κορυφαίας εξυπηρέτησης.

 

Τα καταστήματα Στάθης μετά την πολυετή εμπειρία στο χώρο των ειδών υγιεινής γνωρίζουν και σας παρουσιάζουν ό,τι καλύτερο παράγουν μεγάλοι ευρωπαϊκοί οίκοι Ειδών Υγιεινής.

Η εταιρία διαθέτει ένα δίκτυο καταστημάτων στην Κατερίνη, στην Κονταριώτισσα και στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, καθώς και πρότυπο κέντρο αποθήκευσης και διανομής.

 

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται σήμερα στην Εμπορία Πλακιδίων, Ειδών Υγιεινής, Επίπλων & Αξεσουάρ Μπάνιου και Συστημάτων Jacuzzi & Spa.

 

Η εταιρία Στάθης διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, που ξεκινάει από τους μοντέρνους και λειτουργικούς εκθεσιακούς  χώρους, οι οποίοι φιλοξενούν τα πλέον καλαίσθητα προϊόντα, συνεχίζεται με τους εξειδικευμένους πωλητές και διακοσμητές και καταλήγει στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση, με στόχο την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του καταναλωτή.

StathisCeramica ΤΩΡΑ και στη Θέρμανση

Για αξεπέραστη οικονομία και απόδοση…  Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας για πλήρη ενημέρωση


 

 

Descargar musica